De brandstofadditieven, olieadditieven, koelsysteemadditieven en motorbehandelingen van vandaag zijn belangrijke vloeibare hulpmiddelen. Zij verbeteren de prestaties, lossen motorproblemen op en voorkomen hoge onderhoudskosten. TecLub biedt een compleet assortiment high-end private label additieven en vloeibare tools.

Behandeling van benzine en dieselbrandstof

Een goed onderhouden brandstofsysteem is essentieel om uw voertuig naar behoren te laten presteren. Door onze private label brandstofadditieven en probleemoplossers in uw brandstofsysteem te gebruiken, helpt u het brandstofverbruik te maximaliseren, de prestaties van uw auto te verhogen en uw motor schoon te houden. Maar het helpt ook om problemen te voorkomen, zoals onrustig stationair draaien, zwakke acceleratie, haperen en afslaan. Ontdek hieronder welk benzine- of dieseladditief aan de behoeften van uw auto voldoet.

Oliesysteem en motoradditieven

Uw motor is het hart van uw auto. Door uw motor goed gesmeerd te houden, vermindert u wrijving, warmteontwikkeling en slijtage. Door onze private label olieadditieven en probleemoplossers te gebruiken, helpt u uw motor efficiƫnter te draaien, beter te presteren, langer mee te gaan en problemen zoals olielekkage te voorkomen. Ontdek hieronder alle motorolie- en transmissie olie additieven.

Behandelingen van koelsystemen

In de motor van uw auto brandt voortdurend brandstof. Een groot deel van de warmte gaat via de uitlaat naar buiten, maar een deel dringt de motor in en warmt hem op. Het koelsysteem moet er in de eerste plaats voor zorgen dat de motor niet oververhit raakt door deze warmte aan de lucht af te staan. Door onze huismerkadditieven te gebruiken, houdt u uw volledige koelsysteem schoon, gesloten, gesmeerd en beschermd tegen roest en corrosie. Bekijk hieronder onze koelsysteemadditieven.

Creƫer of breid uw eigen merk uit en kies TecLub als uw private label leverancier!